UrbanSofa

UrbanSofa

UrbanSofa staat voor Europese topkwaliteit.  UrbanSofa levert banken van Europese topkwaliteit. Inmiddels hebben al duizenden UrbanSofa bankstellen hun weg naar de consument  gevonden. Elke UrbanSofa  is geheel naar wens te personaliseren. Met keus uit talloze opties, zitcomforts en stoffen stelt u eenvoudig uw eigen bank samen. De vele modellen van UrbanSofa zijn leverbaar in diverse opstellingen en u kiest zelf uit onze uitgebreide stofcollectie van 120 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Interieurs De Meubelberg is officieel UrbanSofa  verkooppunt. Uw nieuwe bankstel wordt gemaakt van de beste materialen en geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Omdat UrbanSofa elk zitmeubel in eigen beheer produceert staan wij volledig achter de kwaliteit van deze banken en fauteuils.

Wij stellen klantencontact zeer op prijs. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zeer goed bereikbaar via de telefoon en reageren doorgaans snel op een mail of aanvraag via ons contactformulier.

INTERIEURS DE MEUBELBERG

Interieurs meubelberg is een traditioneel familiebedrijf gevestigd in Nederhemert. Ooit zijn we begonnen in de handel van nieuwe en tweedehands tafels stoelen en wandmeubels, welke tentoongesteld stonden in een oude hooiberg. De Meubelberg.

COMPLETE MEUBELINRICHTING

Inmiddels zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in complete woninginrichting. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we diverse meubels en keukenopstellingen zelf op ambachtelijk wijze vervaardigen en/of aanpassen naar uw wensen. Lengte, breedte, hoogte, andere pootjes, andere stoffering of grey washed lak. In onze eigen werkplaats en spuiterij geven wij uw meubelen een persoonlijke tint
Bij Interieurs Meubelberg kunt u terecht voor uw complete woninginrichting. Wilt u uw woonkamer, keuken of slaapkamers eens compleet veranderen waarbij u denkt aan zowel nieuw meubilair alsook het veranderen, vernieuwen van het plafond, de wanden en de vloer dan kunnen wij u daarbij deskundig adviseren. Of het nu gaat om een moeilijk hoekje of klein kamertje of om inrichting van een complete (nieuwbouw) woning, bij ons zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Hierbij bent u bij ons door het leveren van maatwerk niet gebonden aan standaardmaten.