Handgemaakte keuken door Interieurs De Meubelberg

In onze eigen werkplaats vervaardigen wij keukens van de hoogste kwaliteit van kunststof, maar vooral van hout in moderne, nostalgische of landelijke stijl. Keuze uit vele modellen handgemaakte keukens. Talloze mogelijke ontwerpen en opstellingen zijn mogelijk. Vanzelfsprekend leveren wij daarnaast alle aanverwante artikelen zoals aanrechtbladen van diverse materialen, kranen en spoelbakken.

Ook voor aanschaf van de diverse inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres waarbij u op diverse apparaten uw oude apparatuur kunt inruilen. Zie op de productcategorie pagina’s voor specifieke informatie over deze kortingen

Handgemaakte keukens Landelijke Stijl

Handgemaakte keukens moderne stijl

Keuken opfrissen?

Wilt u uw bestaande keuken opfrissen met een nieuw blad, spoelbak en kraan?

Wij leveren en monteren bij u op locatie.

Fornuizen

Zowel in uw nieuwe keuken; maar ook in uw huidige keuken kunt u kiezen voor een fornuis. Interieurs De Meubelberg levert, monteert en installeert uw fornuis volledig tot gebruiksklaar.

Werkbladen

Voor uw nieuwe keuken kiest u een werkblad-, maar ook in uw huidige keuken kunt u een nieuw werkblad laten monteren. Interieurs De Meubelberg levert, monteert en installeert uw werkblad volledig.

Kranen

Zowel in uw nieuwe keuken; maar ook in uw huidige keuken kunt u kiezen uit diverse soorten kranen. Interieurs De Meubelberg levert, monteert en installeert uw kraan volledig tot gebruiksklaar.

Inbouwapparatuur

Interieurs De Meubelberg levert inbouwapparaat compleet inclusief gratis bezorging, plaatsing en montage.