Interieurs De Meubelberg

Interieurs meubelberg is een traditioneel familiebedrijf gevestigd in Nederhemert. Ooit zijn we begonnen als handel in nieuwe en tweedehands tafels stoelen en wandmeubels welke tentoongesteld stonden in een oude hooiberg.

De naam Meubelberg ontstond uit de combinatie meubels in een hooiberg. Inmiddels zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in complete woninginrichting. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we diverse meubels en keukenopstellingen zelf op ambachtelijk wijze vervaardigen.

Het spuiten van de hand vervaardigde meubels gebeurt door vakkundig personeel in onze eigen spuiterij. Wij gebruiken hiervoor milieuvriendelijke materialen voorzien van het FSC- en PEFC- certificerings- keurmerk voor verantwoord en duurzaam bosbeheer. Ook beschikken wij over enkele geselecteerde leveranciers die datgene leveren wat aansluit bij onze op maat vervaardigde artikelen. Hierom kunt u het bij ons terecht voor alles wat u bij uw inrichting van uw woning nodig hebt.